Global Lojistikte Yerel Liderlerle Çalışmanın Önemi, Teknoloji ve İnsan

Acente ağları, lojistik sektörünün ve hava taşımacılığının olmazsa olmazları arasında önemli bir yere sahiptir. Sektörün hem hizmet kalitesini hem de rekabet gücünü artıran bir unsur olarak öne çıkmaktadır. Dolayısıyla gerek güvenilirlik, gerekse de yerel sorunların çözülebilmesi açısından bakıldığında, birçok firmanın ilk dikkat ettiği detaylar arasında yer alıyor.

Fevzi Gandur Logistics olarak, bu durumu göz önünde bulundurarak yerel ve global ilişkilere daima önem veriyoruz. Bu sayede Avrupa’dan Uzakdoğu’ya, Afrika’dan Amerika’ya dek uzanan bir coğrafyada taşıma operasyonları gerçekleştirebiliyoruz. Güçlü ağ ilişkilerimiz, dünyanın her noktasında ofisimiz var gibi hareket edebilmemizi sağlıyor.

Lokal Tecrübenin Değeri!

Lokal firmaların tecrübeleri, bölgeyi ve ülkeyi yeteri kadar bilemeyen şirketler için satın alınamayacak kadar değerlidir. Bu nedenle, lokal liderler ile çalışmanın global anlamda daha güçlü olmamızı sağlayacağı düşüncesiyle hareket ediyoruz. Bu sayede daha rahat hareket edebiliyor ve müşterilerimize daha iyi bir hizmet verebiliyoruz.

Uzmanlık alanlarımızdan biri olan hava taşımacılığında, Amerika ve Avrupa’ya uçuşların olduğu her gün taşımalar yapabilirken, yoğunlukla Uzakdoğu pazarına yönelik faaliyetlerde bulunuyoruz. Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) üyeliğimiz sayesinde, tüm ticari havayollarıyla direkt olarak taşıma yapabilir durumdayız. Bu alanda özellikle en çok otomotiv ve tekstil sektörüne hizmet veriyoruz.

Teknolojiye ve İnsana Yatırım

Lojistikte, yükü yalnızca bir noktadan diğer noktaya taşımak tek başına bir anlam ifade etmiyor. Operasyonları doğru yönetebilmek amacıyla yazılım yatırımına ağırlık verdik. Bu bağlamda SalesForce ve Siber Yazılım altyapısını kullanmaya başladık.

Hava ve deniz taşımacılığındaki taleplere hızlı yanıt verebilmek de müşterilerimizin ihtiyaçları açısından oldukça önemli. Bu alanda fark yaratmak amacıyla bir fiyatlandırma ekibi kurduk. Bu sayede müşterilerimize çok kısa sürede avantajlı fiyat teklifi sunabiliyoruz.